Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı 3-0 Galip

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, kendi evinde ağırladığı Mahir Başer Spor Kulübünü 3-0′ la geçti

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tekirdağ Gençlik Spor Kulübünü 3-0′ la geçerek play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Belediye Spor Kulübü ligin ilk yarısında Ankara’ 3-0 mağlup ettiği Mahir Başer Spor Kulübünü kendi evindede aynı skorla geçerek galibiyet serisini sürdürdü.
Sungurlu Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-21, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti 25-14 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi.

STAD : MAHMUT ATALAY KAPALI SPOR SALONU
HAKEMLER : Evren Özkundakçı, Nurşen Kılıç Özkuşçu

SUNGURLU BELEDİYESPOR : Yasin, Emrah, B.Ezel, Salih, M.Enes, Yavuz, Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bahadır, B.Berk
MAHİR BAŞERSPOR : Sercan, H.Hüseyin, Mert, Mevlüt, T.Ersun, Levent, Batuhan, Okan, Sinan, Safahan, Tolga, M.Akif