Belediye Spor 1. Ligi Gözüne Kestirdi

Erkekler Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediye spor bu hafta kendi seyircisi önünde Mahir Başer Spor Kulübüyle karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tekirdağ Gençlik Spor Kulübünü 3-0′ la geçerek play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Belediye Spor Kulübü ligin ilk yarısında Ankara’ 3-0 mağlup ettiği Mahir Başer Spor Kulübünü kendi evinde ağırlayacak.
22 Ocak Pazar günü saat 13.00′ da Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonunda oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan kulüp antrenörü Mustafa Özdemir: ” Takımımız, Mahir Başer Spor Kulübünü ağırlayacak. Play off yolunda büyük bir çekişme içerisinde geçecek karşılaşmada Sungurlu halkının desteğine ihtiyacımız var. Tüm spor severlerinden ve Sungurlu Halkından rica ediyorum bu önemli karşılaşmada lütfen gençlerimizin yanında olup voleybol takımımıza sahip çıkalım.” dedi.

Önceki Başkan’dan Öğrencilere ‘İyi Tatiller’ Mesajı