Sungurlu Belediyespor’ dan Milli Başarı

Sungurlu Belediyespor Taekwondo takımında yer alan sporcu Milli takıma davet edildi.
Geçtiğimiz Ekim ayında Konya’ da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Taekwondo Gençler Şampiyonasında 78 kg’ da Türkiye altıncısı olan Mehmet Devlet Kayrıcı, aynı başarıyla bir üst kategori olan Büyükler Türkiye Şampiyonasında aynı başarıyı tekrarlayınca Milli Takıma davet edildi.
Sungurlu Belediyespor sporcusu Kayrıcı, 10-13 Şubat tarihleri arasında Antalya’ da yapılacak olan Türkiş Open Uluslararası Taekwondo şampiyonasında Milli Takım adına 78 kg genç erkeklerde müsabakaya çıkacak.
Takım Antrenörü Resul Karaman yaptığı açıklamada; ” Başarımızda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’ e, Kulüp Başkanımız Sayın Bahri Sezen’ e, İlçe Spor Müdürümüz Sayın Halil Yurt’ a, velimiz Mustafa Kayrıcı’ ya ve destekçilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Antalya’ dan güzel bir sonuçla döneceğiz.” dedi.

Önceki Budaközü ve Diğ çayı Islah Bekliyor