Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şahiner mesajında; ”Acil Sağlık Hizmetleri; özünde fedakarlık ve azim bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir. Son yıllarda sağlık sisteminin vitrini konumunda bulunan acil sağlık hizmetleri şüphesiz bu alanda büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının omuzlarında dalgalanmaktadır. Kaza geçirmiş evladını hastanede bırakarak hiç tereddüt etmeden vakaya giden, insanlığın bile donduğu ayazda sırtındaki montu çıkararak minik bebeğe kundak yapan, ve bunun gibi bir çok vaka da fedakarlığın sembolü olmuş bir mesleğin temel taşlarından olan (ATT) Acil Tıp Teknisyeni ve (AABT) Paramediklerinin 22-28 Aralık ATT ve AABT ler haftasını kutlar, bu kutsal görevi yerine getirirken her türlü zorluğa göğüs geren sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Önceki Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner,21 Mart ‘’Down Sendromu Farkındalık’’ günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.