BAŞKAN ŞAHİNER, ELİF’İN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Bölükbaşı Özel Eğitim Okulu öğrencisi Elif Çaylak’ın çay davetini kırmayarak geri çevirmedi.
Sungurlu Bölükbaşı Özel Eğitim Okulunda öğrenci olan Elif Çaylak, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i evlerine Çay’a davet etti. Başkan Şahiner’de Elif’in bu isteğini kırmayıp, Toki’de bulunan evlerine ziyarette bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette Elif’in annesi Leyla ve Babası Şevket Çaylak, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in kızları Elif’in davetini kırmayıp geri çevirmediği için çok mutlu olduklarını bu ziyarete en çok Elif’in sevindiğini söylediler.
– YAZDIĞI MEKTUPLARI VERDİ
Bölükbaşı Özel Eğitim öğrencisi Elif Çaylak’a, Belediye Başkanı Şahiner, karne hediyesi olarak tablet, kupa ve çiçek hediye etti. Ziyarette Elif, Başkan Şahiner’e ve eşi Vildan Şahiner’e yazdığı mektubu verirken, pozitif neşesiyle Başkan Şahiner’i sık sık güldürdü. Başkan Şahiner’de Elif’le yakından ilgilendi.

Önceki Sungurlu Belediyespor Başarıya Doymuyor