Başkan Şahiner Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren Sungurlulu vatandaşlarının sürekli yanında olan Başkan Şahiner, belirli aralıklarla esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.
Bugün Traktör galericileri sitesini ziyaret eden Başkan Şahiner, esnafların sorunlarını dinledi.
Başkan Şahiner ,” Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Sungurlu’ yu yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak ” dedi.
Esnaf ve vatandaşlar yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şahiner’ e teşekkür ederek, kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

Önceki Sungurlu Belediyesinden Organ Bağışına Destek