Başkan Şahiner Folklor Ekibini Makamında Ağırladı.

Göreve geldiği günden itibaren Sosyal Belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonlarda gösteriler sunmaları için Belediye içerisinde Folklor ekibi kurdurmuştu. Sungurlu’ da düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konseri gibi önemli etkinliklerde de görev alan ve oyunları ile izleyicilere keyifli anlar sunan Belediye Folklor ekibi bugün Başkan Şahiner’ i makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; ‘’ Örf, adet ve ananelerimizin en güzel örneklerinden birisi olan ve kültürümüzü yansıtan halk oyunları ekibimiz özverili çalışmaları sayesinde izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Kendilerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Ziyaret sonrasında Başkan Şahiner, halk oyunları ekibine çeşitli hediyeler takdim etti.

Önceki ŞAHİNER’DEN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA