ŞAHİNER’DEN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, evi yanan aileye yardım elini uzattı.
Geçtiğimiz günlerde ilçemiz Savak Mevkiinde Behçet Kapaklı ya ait evde yangın çıkmış, çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelmişti. Konuya duyarlılık gösteren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ekiplere talimat vererek evin tekrar onarılmasını istedi.
Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Şahiner, “Meydana gelen yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelmişti. Sungurlu Belediyesi olarak evin bakım ve onarımını yaptık. Hane halkının güle güle oturmasını temenni ediyorum” dedi.

Önceki Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, kendi sahasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Voleybol Kulübü’ne 3-1 yenildi.