BAŞKAN ŞAHİNER’DEN VEFAT EDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AHMET ÖZDEMİR İÇİN TAZİYE MESAJI

Öğretmenlik, hedefinde insan olan; onu hayata hazırlayan, bilgisinden ziyade sevgisini aktardığı için de kutsiyet atfedilen bir meslektir.

Bu mesleği ifa ederken ve genç dimağların aydınlanması için var gücüyle hizmet veren Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Özdemir’in kalp krizi sonucu vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Müdürümüz Ahmet Özdemir, irfan ve ilim ordumuzun değerli bir öğretmeni, değerli bir idarecisiydi.
Kendilerine Allah’tan (C.C.) rahmet; kederli ailelerine başsağlığı, eğitim camiasına, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine ve tüm Sungurlulu hemşehrilerimize sabır ve metanet diliyorum.

Mekanı cennet olsun, Sungurlumuzun başı sağolsun.

Abdulkadir Şahiner
Sungurlu Belediye Başkanı