BELEDİYESPOR RAKİPLERİNİ BEKLİYOR

BELEDİYESPOR RAKİPLERİNİ BEKLİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Sungurlu Belediyespor Kulübü’nünde bulunduğu Türkiye 3. Voleybol Ligini, Türkiye 2. Voleybol Ligi olarak değiştirdi. Sungurlu Belediyespor Kulübü Türkiye 2. Voleybol Liginde mücadele edecek.

Sungurlu Belediyespor Kulübü Şube sorumlusu Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada, “2016-2017 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu liglerin isimlerini değiştirdi. Buna göre Türkiye 1. Voleybol Ligi Efeler Ligi olurken, 2. Voleybol Ligi ise 1. Voleybol Ligi, 3. Voleybol Ligi ise 2. Voleybol Ligi olarak değiştirildi. Sungurlu Belediyespor Kulübü’de Türkiye 2. Voleybol Liginde mücadele edecektir” dedi.

– ANKARA VE İSTANBUL GRUBUNDAYIZ

Türkiye 2. Voleybol Ligi’nde yer alacak olan Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı Ankara ve İstanbul grubunda yer alacak diyen Özdemir, “Bu grupta rakiplerimiz Anakara, Bolu, Sakarya, Kocaeli, Düzce, İstanbul, Sivas, Yozgat, Zonguldak olması bekleniyor. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ve Kulüp Başkanımız Bahri Sezen güçlü bir takım kurulması için talimat verdi. Çorum’un profesyonel voleybol liginde temsil eden tek takım Sungurlu Belediyespor’dur.İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edecek takımımızı hazırlamak için sayın başkanlarımızın yoğun çabasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi yetiştirdiğimiz gençlerimizin yanına, eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız. Maçlarımız Televizyon kanallarında canlı yayınlanacak, ayrıca iddia kuponlarında Sungurlu Belediyespor Kulübümüzünde ismi olacak. Yaklaşık 10 tane ilimizin takımı ilçemize gelecek. İlçemizin voleybol takımı sayesinde güzel bir tanıtım yapacağız. İlçemizin ticareti açısında da çok büyük bir gelişme sağlanacaktır” dedi.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bedensel engelli vatandaşa Akülü aracına yedek parça yardımı yaparak sevindirdi.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum