Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bedensel engelli vatandaşa Akülü aracına yedek parça yardımı yaparak sevindirdi.

Bahçelievler Mahallesi’ nde oturan Dursun Dinçelir isimli vatandaş Sungurlu Belediyesi’ne dilekçe yazarak akülü aracına akü ihtiyacı olduğunu belirtti.
Başkan Şahiner, Dursun Dinçelir isimli vatandaşın isteğini geri çevirmeyerek aracın aküsünü temin ettirdi.

Aküsü bittiği için evden dışarıya çıkamayan Dursun Dinçelir Belediye personelini karşısında görünce duygusal anlar yaşadı. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkürlerini ileten Dursun Dinçelir; ‘’Yaz aylarında havaların sıcak olması sebebiyle sokağa çıkamadığım için evde çok sıkılıyordum. Sağ olsun Başkanımız kimseyi geri çevirmediği gibi bizleri de geri çevirmedi. Allah ne muradı varsa versin. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandılar.

Önceki SUNGURLU KIZILAY’DAN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET