SUNGURLU KIZILAY’DAN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET

Türk Kızılayı Sungurlu Şube Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Topuksak ve İbrahim Çırakoğlu, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.

Yeni seçilen yönetimle birlikte nezaket ziyaretinde bulunan şube başkanı Küçükevcilioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Şahiner’e günün anısına masa bayrak takımı hediye edip Kızılay rozeti taktı.

Ziyarette Başkan Abdulkadir Şahiner, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı olduğunu ifade eden Başkan Şahiner, profesyonel ve başarılı hizmetlerle yardım organizasyonlarının daha da büyüyeceğine inandığını kaydederek, “Sungurlu Belediyesi olarak Türk Kızılayı’nın her zaman ve her konuda yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Önceki MAHALLELİ 30 YIL SONRA GELEN ASFALT İÇİN KURBAN KESTİ