MAHALLELİ 30 YIL SONRA GELEN ASFALT İÇİN KURBAN KESTİ

Örnekevler Mahallesi, Kemiklidere mevkiinde Cumartesi günü
başlayan asfalt serimi için mahalle sakinleri kurban kesti.
Davete Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Belediye Meclis Üyelerimiz Fevzi Yalınkılıçlı, Fazlı Koçak, Örnekevler Mahallesi Muhtarı Şahin Durusulu ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından yeni kurulan asfalt şantiyesiyle beraber ilçenin birçok noktasında asfalt serilmeye başlanıldı. Bununla beraber yıllardır stabilize yollardan ilçe merkezine gidip gelen mahalle sakinleri adeta bayram havası yaşıyorlar. Cumartesi günü Kemiklidere mevkiinde başlayan asfalt çalışmasıyla beraber birçok vatandaş kendi aralarında para toplayarak kurban aldılar. Bugün Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i mahallelerine davet eden vatandaşlar dualar eşliğinde kurban kesip Başkan Şahiner’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Yaklaşık 30 yıldır mahallelerine hizmet alamadığını söyleyen Örnekevler Mahalle Muhtarı Şahin Durusulu; ‘’Bu kadarını beklemiyorduk. Başkanımız seçim öncesi vermiş olduğu sözü tutarak el değmeyen mahallemize yeni bir çehre kazandırıyor. Kemiklidere ve birçok mahallemiz toz, toprak ve sıkıntısından kurtulacak inşallah. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Kurban kesimi sonrasında civarda bulunan işletme sahiplerinin davetini kırmayan Şahiner, bir süre mola verdi. Sonrasında asfalt atılan noktalarda inceleme yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Önceki ÇORUM’DA TARİHİ BULUŞMA