ÇORUM’DA TARİHİ BULUŞMA

ÇORUM’DA TARİHİ BULUŞMA

“K E N E T L E N D İ K”

Çorum’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne on birlerce kişi Türk Bayraklarıyla akın etti.

Sungurlu’dan da yüzlerce kişinin Sungurlu Belediyesi’nin tahsis ettiği belediye otobüsleriyle katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen büyük mitingde olduğundan katılamadı.

Sungurlu’yu ve Sungurlu Belediyesi’ni temsilen Sungurlu Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Sefa Karslı, Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör ve çok sayıda Sungurlu’lu vatandaşımız katıldı.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çorum’daki miting platformunda TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile CHP İl Başkanı Hasan Suvacı birlikte yer aldı.

Yapılan bütün konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan dualarla vatandaşlar, terörü, teröre destek veren hain şer odaklarını ve darbe teşebbüsünde bulunarak güzel ülkemiz Türkiye’ye sıkıntılı günler yaşatan tüm destekçilerini kınadı.

Önceki Sungurlulu güreşçilerden büyük başarı.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum