Sungurlulu güreşçilerden büyük başarı.

Samsun’ un Ladik ilçesinde düzenlenen Yağlı Güreşlerde ilçemizi temsil eden Sungurlu Belediye Spor Güreşçileri rakiplerine er meydanını dar ediyor.

Bugün gerçekleşen müsabakalarda Eren Kalkan, Enes Kalkan ve Umut Batuhan İmeci finallere adlarını yazdırmayı başardılar. Yine Belediye Spor Güreşçilerimizden Muharrem Kırçiçek ise müsabakaları 3. Lükle tamamladı.
Sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Şahiner’ e Teşekkür eden kulüp antrenörü Fevzi Çakmar ; ‘’ Burası Er Meydanı, Yiğitler Meydanı, Bu Yiğitlerimiz rakiplerine Er meydanını dar ediyor. Bu yiğitlerimize desteğini esirgemeyen Yiğit Başkan Er Başkan Abdulkadir Şahiner Başkanıma ve Sungurlu Belediye Spor Kulünü yöneticilerine sonsuz teşekkürler.’’ İfadelerinde bulundu.

Önceki HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI