Başkan Şahiner’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Şahiner’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Şahiner’in Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, Türk-İslam aleminin ve Sungurlulu hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan Şahiner;

“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.
Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.
Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramları, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.
Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ve muhabbet içerisinde bir bayram geçirmeyi yüce Allah’tan niyaz eder tüm hemşehrilerimizin ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.”ifadelerine yer verdi.

Önceki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşku ile kutlandı.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum