Belediyespor Bafra Yolcusu

Belediyespor Bafra Yolcusu

Belediyespor Bafra Yolcusu
Playoff yolunda çok önemli bir karşılaşma

Sungurlu Belediyespor voleybol takımı, Türkiye 2. Voleybol Ligi 3. grupta grup 3.’sü olan Bafra Belediyespor ile playoff’a çıkma karşılaşması oynayacak.
Grubunda namaglup lider olan Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı, 14 Ocak Pazar günü Saat 13:30’da yine playoff hesapları yapan Bafra Belediyespor ile karşılaşacak.
Samsun’da konaklayacak olan Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı, maç günü Bafra’ya geçecek. Kulüp Voleybol Sorumlusu ve Takım Antrenörü Mustafa Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Playoff yolunda en zor deplasmana gidiyoruz. Bu maçı yendiğimiz takdirde playoff’u garantileyeceğiz. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Bu maçtan puan yada puanlarla dönmek zorundayız” dedi.
Bafra Belediyespor’un 19 puanla grupta 3. sırada olduğunu söyleyen Özdemir, “Transferler yaptılar. Onlarda playoff’a kalmak için mücadele ediyorlar. Bu zorlu karşılaşmayı kazanmak zorundayız. unu başarmak için bütün hazırlıklarımızı yaptık.Kafilemiz Samsun’da konaklayacak. Maç günü Bafra’ya geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerimiz Daha Yeşil Bir Sungurlu için Çalışmalarına Devam ediyor 

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum