BELEDİYESPOR HER BRANŞTA İDDİALI

BELEDİYESPOR HER BRANŞTA İDDİALI

BELEDİYESPOR HER BRANŞTA İDDİALI

Katılmış olduğu tüm spor branşlarında adını duyuran Sungurlu Belediyespor şimdi de Futbol’ la adını duyuracağa benziyor.
Geçtiğimiz yıllarda 2. amatör kümede mücadele eden ve 2016-2017 sezonunda playoff turlarında elenen Sungurlu Belediyespor Futbol takımı bu yıl zirveye oynayacak.
5 Mart tarihinde Düvenci Belediyespor ile Sungurlu’ da ilk maçına çıkacak olan Sungurlu Belediyespor kulüp başkanı Bahri Sezen yapmış olduğu açıklamada; ” Şu anda voleybol, taekwondo ve güreş branşlarında mücadele eden Sungurlu Belediyespor oyuncularımız katıldıkları tüm müsabakalarda derece elde ediyorlar. Voleybol takımımız 1. lig yolunda emin adımlarla ilerliyor, taekwondo’ da bir sporcumuz milli takıma davet edildi. Bunlar azimli çalışmayla gelen başarılar, tüm branşlarda sporcularımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya özen gösteriyoruz.
FUTBOLDA BAŞARILI OLACAĞIZ
Sungurlumuzun yetiştirdiği bir çok futbolcumuz maddi imkansızlıklar nedeniyle farklı takımlarda mücadele veriyorlardı. İlk olarak bu futbolcularımızı transfer ederek Sungurlumuza kazandırdık. Hedeflerimiz doğrultusunda çevre illerden de bir çok futbolcuyla anlaşma sağlayarak takımımızı daha da güçlendirdik. İnanıyorum ki Sungurlu futbolda yıllardır hasret kaldığı başarıları tekrar yakalayacaktır. Bu sezon 2 grupta 10 takım mücadele edecek, 2. amatör kümede play off turları olmayacak ve birinci olan takımlar direkt olarak 1. amatör kümeye yükselecek. Bu nedenle güçlü bir takım kurduk. Maçlarımızı izlemeye gelen hemşehrilerimizin de desteğiyle seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleyeceğiz. Spora ve sporcularımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı Sungurlu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’ e bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki Şahiner, İrtibat Bürosunda Misafirlerini Ağırladı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum