Şahiner, İrtibat Bürosunda Misafirlerini Ağırladı

Şahiner, İrtibat Bürosunda Misafirlerini Ağırladı

Şahiner, İrtibat Bürosunda Misafirlerini Ağırladı

Ankara’da bulunan Sungurlu’ lu hemşehrilerimizin ilçemiz ve Sungurlu Belediyesi’yle iletişime geçebilmesi, öneri ve isteklerini belirtebilmeleri için açılan İrtibat Bürosunda Başkan Abdulkadir Şahiner misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Çarşamba ve Cumartesi günleri Ankara’ da iletişim bürosunda bulunan Başkan Şahiner, burada Ankara’ da yaşayan Sungurlulular ile bir araya geliyor.
Şahiner’in bu hafta İrtibat Bürosunda ki misafirleri; Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Hemşehrimiz Sayın Hayati Cankaloğlu, Milli Eğitim Bakanlığında Görevli Öğretmen Sayın Kemal Gencer, Polis Memuru Sayın Hacı Bekir Afşar ve Kıymetli Ağabeyi Sayın Arap Afşar, Kalkınma Bakanlığından Sayın Seyit Ambarkütük ve Sungurlulu Hemşehrilerimiz Sami Ambarkütük, Orhan Atuçuranoğlu , Emekli ögretmen Bayram Yelen oldu.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretler için teşekkür eden Şahiner,hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgiden mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Değerli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi

Önceki Yaralı Doğana Belediye Sahip Çıktı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum