BELEDİYESPOR PLAYOFF’TA

Sungurlu Belediyespor Son Hazırlıklarını Yapıyor Çorum’ u Konya’ da temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor 15-16-17 Mart tarihleri arasında Konya Büyükşehir, Kongre Spor kompleksinde 15 Mart tarihinde oynayacağı play-offlar öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Dün gece saatlerinde Konya’ ya gelen Sungurlu Belediyespor Çarşamba günü ilk maçında Bitlis temsilcisi TÜRŞAD ile karşılaşacak. 15 Mart Perşembe günü saat 17.00′ da Kongre Büyük Spor salonunda Akdeniz temsilcisi Alanya Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, 17 Mart Cuma günü ise son maçına çıkacak olan Sungurlu Belediyespor saat 17.00′ da Nevşehir temsilcisi Ürgüp Kapadokya ile karşılaşacak 4 Grupta 16 takımın mücadele edeceği play-offlarda ilk iki sırayı alan takımlar Ankara’ da oynanacak olan 2. tur play-offlara kalmaya hak kazanacak. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ in takıma destek olmak amacıyla Konya’ ya geleceği öğrenildi.

Önceki Sungurlu’da Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrenciler dualarla uğurlandı.