Sungurlu’da Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrenciler dualarla uğurlandı.

Sungurlu Belediyesi tarafından sınava girecek öğrenciler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü personelleri tarafından Çorum Minibüsleri durağından uğurlandı.
Yoğun programı nedeniyle Ankara’da bulunan Başkan Şahiner;dün yayınladığı mesajla YGS’ye girecek öğrencilere başarılar dilemişti.Bugün sabah organize etmiş olduğu programla da öğrencilere sürpriz yaparak heyecanlarına ortak oldu. Belediye personelleri çeşitli ikramlarda bulunurken, öğrencilerin yol masrafları da yine Sungurlu Belediyesi tarafından karşılandı. Sınav stresini bir nebze olsan atan öğrenciler, Başkan Şahiner’e teşekkürlerini iletti.

Önceki Çorum Defterdar Yardımcısı Mehmet Tural, Başkan Şahiner’ e Veda Ziyaretinde Bulundu.