Değişim Devam Ediyor

Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sunguroğlu Mahallesi’nde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Karakol civarı üstyapı çalışmalarında sona gelindi. En kısa sürede değişimi gerçekleştireceğiz.
Sungurlu’nun merkezi olan, ilçede yaşayan hemen herkesin uğrak yeri olan bu bölge, tamamen yeni bir görünüme kavuşacak.Burada yapılan çalışmalar tamamlandığında geniş kaldırımlarıyla hem vatandaşlarımız hem de esnafımız rahat edecek.Mevcut elektrik direkleri kaldırılarak yerine 5-7 metre boyunda çift konsollu ve led ampullü aleminyum aydınlatma direkleri koyacağız.
Şekerbank önünde bulunan havuzu kaldırarak yerine yeni bir havuz ve oturma alanı inşaa edeceğiz. Ne yapıyorsak Sungurlu halkının ferahı için yapıyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız ve yapacağımız projelerde her zaman önceliğimiz ”insan” dı. Sadece bir şeyleri yapmak için yapmıyor, insanlarımız buralardan faydalanabilir mi? Bunu düşünüyoruz. Yenilenen Sungurlu hayırlı uğurlu olsun.

Abdulkadir Şahiner
Sungurlu Belediye Başkanı