Hayırsever İşadamından ‘Birlik ve Beraberlik’ Yemeği

Hayırsever işadamı Haydar Ali Öztaş, birlik ve beraberlik için yemek düzenledi.

Kebap Dünyası’nda verilen yemeğe Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Tufan Köse,İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İl genel meclis üyeleri celal Güngör,Ramazan Kelepirçioğlu, Aziz Sarıyüce, CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Hitit Ünv. Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Belediye Başkan yardımcıları Bahri Sezen, Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı, Mali Müşavir Garip Cılvaroğlu,iş adamı Nazım Bekmezci katıldı.
Yemekte konuşan işadamı Haydar Ali Öztaş,” İlçemizde böyle bir günde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar insanın burada bulunması bizleri onurlandırmıştır. Bizleri kırmayarak, yemeğimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim ” dedi.

Önceki Şahiner, “Atatürk, tüm insanlığın saygı duyduğu bir liderdi”