KARAYOLLARI ÇORUM ŞUBE ŞEFİ ŞAFAK ALLI’DAN BAŞKAN ŞAHİNER’E VEDA ZİYARETİ

Uzun yıllardır Karayolları Çorum Şube Şefi olarak görev yapan Şafak Allı’nın tayini çıkması sebebiyle Başkan Şahiner’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahiner’in makamında yapılan veda ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen de eşlik etti. Çorum’dan ayrılmadan önce Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret eden Şafak Allı; “Başkanımızın Sungurlu için yaptığı çalışmaları yakinen takip etmekteyim. Sungurlu’ya yapmış olduğu çalışmalar taktire şayandır. Bende tayinim çıkması sebebiyle Çorum’dan ayrılmadan önce Başkan Bey’e veda ziyaretinde bulunmak istedim. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner ise; “Şafak Bey’e nazik ziyareti için teşekkür eder,bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Önceki TEŞEKKÜRLER MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ