KAYMAKAMLIK PROJE KOORDİNATÖRÜ NAZAN ALICIKUŞ’TAN BAŞKAN ŞAHİNER’E VEDA ZİYARETİ

KAYMAKAMLIK PROJE KOORDİNATÖRÜ NAZAN ALICIKUŞ’TAN BAŞKAN ŞAHİNER’E VEDA ZİYARETİ

Uzun yıllardır Sungurlu Kaymakamlığı’nda Proje Koordinatörü olarak görev yapan Nazan Alıcıkuş’un tayini çıkması sebebiyle Başkan Şahiner’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahiner’in makamında yapılan veda ziyaretine Belediye Başkanımızın eşi Vildan Şahiner, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak’ın eşi Mahinur Barak, Belediye Başkan Yardıcımız Bahri Sezen’in eşi Önay Sezen, Sungurlu El Ele Derneği Başkanı Sultan Uzar, Belediye Meclis Üyesi Fazlı Koçak’ın eşi Satı Koçak ve Sungurlu Nüfus Müdürlüğü’nde görevli Alev Aksu eşlik etti.

Sungurlu’dan ayrılmadan önce Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret eden Nazan Alıcıkuş; “Belediye Başkanımız Abdulkadir Bey’in görevim süresince Sungurlu’nun kalkınması, Sungurlu’nun tanıtılması ve Sungurlu’da istihdam artışını sağlayabilmek için yapmış olduğu çalışmaların canlı şahidiyim. Sungurlu Sevdalısı Abdulkadir Şahiner’e ilçemize ve vatandaşlarımıza yapmış ve yapacak olduğu bütün hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da gittiğim yerlerde Sungurlu Belediyesi’nin ve Sungurlu’nun sıkı bir takipçisi olacağımın ve Sungurlu’yu, sizleri hiçbir zaman unutmayacağımı bilmenizi isterim.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner ise; “Sungurlu’da yapmış olduğunuz çalışmalar taktire şayandır. Eminim ki Kaymakamlık personeli ve çalıştığınız kişiler kadar bizler de sizleri çok özleyeceğiz. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER’DEN VEFAT EDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AHMET ÖZDEMİR İÇİN TAZİYE MESAJI

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum