Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Merhum Genelbaşkanı Alparslan Türkeş’ in vefatının 20. yıldönümünde Sungurlu’ da anma programı düzenlendi.
Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından Öğlen namazı öncesi Ulu Camide düzenlenen programda Kuran-ı Kerim tilaveti okunup dualar edildi. Atatürk Meydanında düzenlenen helva ikramına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, Ülkü ocakları Başkanı ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Şahiner konuşmasında ; ”Merhum Liderimiz yeri doldurulamayacak bir kişiliğe sahiptir. Türk siyasetine,yeni bir soluk ve ilkeli siyaset anlayışını kazandıran Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir Devlet adamıdır. Ömrünü Türk Dünyası birliğine adayan büyük fikir adamı Merhum Liderimiz Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 20. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Mekânı Cennet, Ruhu şad olsun” dedi.

Önceki Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum