MHP KADIN KOLLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

MHP KADIN KOLLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve üyeleri ile çok sayıda partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Eşi Vildan Şahiner ve Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz’ın ev sahipliğini yaptığı iftar sofrasına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Hanımları, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyelerimizin Hanımları, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Sungurlu Ülkü Ocağı yetkilileri ve ocaklı gençler, Sungurlu El Ele Derneği Başkanı Sultan Uzar, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adil Uzar, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in engelli bir kardeşimize de akülü sandalye müjdesi verdiği konuşmasında; “Mübarek ramazan ayı dolayısıyla verilen iftar yemeğine katılan tüm partililere teşekkür ettiğini belirterek, iftar yemeğinde partili hanımlarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin en güzel ve yoğun yaşandığı bu mübarek günlerde Milliyetçi Hareket Partili Hanım kardeşlerimle ve Aziz Sungurlulu hemşehrilerimle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Ramazan, kendimizi yenilediğimiz, adeta manevi anlamda kendimizi onardığımız bir ay. Bu ay sebebiyle de sürekli değişik sofralarda halkımızla bir araya geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın neden önemli olduğunu, oturduğumuz her sofrada, misafir olduğumuz her evde yeniden hatırlıyoruz. Bu mübarek ay sebebiyle yeniden gördük ki; Milliyetçi Hareket Partisi, sadece siyasi bir hareketin adı değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, ümmet olma bilincini iliklerimize kadar yaşatan bir hareketin adıdır” dedi.

Başkan Şahiner’in konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz’da bir konuşma yaparak; “Bu güzel ve mübarek ramazan ayında Sungurlu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner Beyefendiye siz değerli partili kardeşlerimle ve kıymetli Sungurlulu hanımlarla bir arada iftar yapma fırsatını sunduğu için huzurlarınızda teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmaması için Yüce Allah’a dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Şahiner, iftar yemeğinin ardından Sungurlu Belediyesi tarafından ışıklandırılması yapılan Tarihi Saat Kulesi’nin önünde ve Atatürk Meydanı’na yapılan “Ay Yıldızlı Sungurlu” fotoğraf çekinme alanınında aileleriyle ve davetlilerle hatıra fotoğraf çekindi.

Önceki SUNGURLUMUZ GÜZELLEŞİYOR

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum