SUNGURLUMUZ GÜZELLEŞİYOR

Sosyal Belediyecilik alanında yapmış olduğu çalışmalarla taraflı tarafsız Sungurlu halkının takdirini toplayan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Sungurlu’lu bayanlar için düzenlemiş olduğu kültür gezileriyle bayanların başka şehirleri de görmesine imkan tanıyor.
Başkan Şahiner bunun yanı sıra geride kalan 3 yıllık süre zarfında “Sosyal Belediyecilik” alanında yapmış olduğu kültür faaliyetleri ve Sungurlu halkı için yapmış olduğu çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
Son günlerde Sungurlu’ da bulunan camilerin ve Tarihi Saat Kulesinin ışıklandırılması talimatını vererek çevreye hoş bir görüntü kazandırılmasına vesile olan Başkan Şahiner, şimdi de bir çok büyük şehirde bulunan ve vatandaşların fotoğraf çekimleri için uğrak noktası olan Sungurlu yazılı ve yanında Ay Yıldız bulunan totemi Sungurlu’ ya kazandırdı.
Gün içerisinde Atatürk meydanına yerleştirilen totem Sungurlu halkının büyük beğenisini topladı.

Önceki GÖNÜL SOFRAMIZ MHP İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI