Öğrencilerden Başkan Şahiner’ e Ziyaret

Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu 4. sınıf öğretmeni Sakine Sarıyüce ve öğrencileri Başkan Şahiner’i makamında ziyaret etti. Eğitim öğretime göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başkan Şahiner’ e teşekkür eden öğrenciler Eğitim gönüllüsü Başkana plaket ve üzerinde ismi yazan özel tasarım tavla hediye ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner; ” Değerli öğretmenlerimize ve miniklerimize teşekkür ediyorum. Sungurlu Belediyesi olarak Eğitime vermiş olduğumuz destekler artarak devam etmektedir. Sorunları öğrendiğimiz anda çalışmalarımıza başlıyor ve kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Yavuzselim İlk Öğretim Okulumuzun da çeşitli taleplerini yerine getirerek öğrencilerimizin hizmetine sunduk.”ifadelerinde bulundu.
Her bir öğrenci ile yakından ilgilenen Başkan Şahiner, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Önceki Sungurlu Belediyesi Ramazan Etkinlikleri