Sungurlu Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Sungurlu Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Atatürk Meydanında düzenlenecek olan “Ramazan Etkinliklerine” tüm Sungurlulu’ları davet etti.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/SungurluBelediye/videos/1317788195009352/” width=”540″ height=”380″ onlyvideo=”1″]

11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri 28 Mayıs akşamı Atatürk meydanında Ramazan Eğlencesiyle başlıyor. Atatürk meydanında verilecek iftar yemeğinin sonra başlayacak olan Ramazan eğlenceleri, ramazan ayı boyunca her Çarşamba ve Pazar günleri saat 21:30 ile 24:00 arasında olacaktır. Düzenlenen etkinlikler ile Sungurlulu hemşerilerimiz Ramazan coşkusunu yaşayacak.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’in tüm insanlığa barış, huzur bereket getirmesini dileyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; “Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayını bu yıl da hep birlikte bolluk ve bereket içinde geçirmeyi diliyorum” dedi. Başkan Şahiner, düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerine tüm Sungurlulu’ları davet etti.

Önceki Dr. Ali Rıza Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum