ŞAHİNER,BAŞARILI SPORCULARIMIZI MAKAMINDA AĞIRLADI

ŞAHİNER,BAŞARILI SPORCULARIMIZI MAKAMINDA AĞIRLADI

Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı hafta sonu İstanbul’ da oynanacak karşılamşa öncesi Başkan Şahiner’ in misafiri oldu.
Başkan Şahiner’ in misafir ettiği kulüp antrenörleri ve sporcular ziyarette Başkan Şahiner’ e forma hediye ederek galibiyet sözü verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşmadan galibiyetle döneceklerine olan inaçlarının tam olduğunu belirten kulüp antenörü Mustafa Özdemir yapmış olduğu açıklamada ;’’ Sporcularımız 1. Lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Pazar günü İstanbul’ da oynayacağımız karşılaşma ligin üst sıralarını yakından ilgilendiriyor. Galip gelmemiz halinde avantaj kazanacağız. Bizlere olan inanç, güven ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Voleybol takımını makamında ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Şahiner ise;’’ Sizlere güveniyorum. İnşallah bu maçı da kazanarak Sungurlu halkının yüzünü güldüreceksiniz. Ayrıca İstanbul’ da yaşayan hemşehrilerimizi de karşılaşmada takımımıza destek vermeleri için Pazar günü saat 19.00’ da Burhan Felek Spor Salonuna davet ediyorum.’’ Dedi.

Önceki BAĞIŞ, İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞTI

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum