Şehidin İsmini Taşıyan Tabela Yenilendi.

Şehidin İsmini Taşıyan Tabela Yenilendi.


Ankara Samsun Karayolu üzerinde bulunan ve Şehit Komando Kıdemli Üstçavuş Orhan Yazdıç’ ın ismini taşıyan Galericiler sitesi tabelası Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından yenilenerek yerine yenisi takıldı.
Değişen hava koşulları nedeniyle deforme olan tabelanın yenilenmesi için Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ le görüşen Şehidin Babası İdris Yazdıç’ ın talebi doğrultusunda gerekli birimlere bilgi aktaran Başkan Şahiner tabelanın bir an önce yenisi ile değiştirilmesi için talimat vermişti.
Kısa sürede yeni tabela yapılarak yerine takıldı.
Evladının isminin bulunduğu tabelanın deforme olduğunu ve bunun hoş bir durum olmadığını söyleyen İdris Yazdıç, değerli Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e konuyu ilettiğimde sağ olsun kısa bir süre içerisinde konuya çözüm buldu. Kendisine ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ülkemizin bekası için gözlerini kırpmadan kendi canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyen Başkan Şahiner ise; ” Belediye olarak yapmış olduğumuz parklarda ve tesislerde Şehitlerimizin isimlerini yaşatıyoruz. Onlar bizlerin rahat bir hayat sürmesi için canlarını hiçe saymış yiğit evlatlarımızdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır bu hususta Orhan kardeşim ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

Önceki Başkan Şahiner Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum