ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Sungurlulu vatandaşlar tarafından organize edilen programda, Darbe Kalkışması sırasında şehit olan Sungurlulu demokrasi Şehidimiz Akif Kapaklı, asker ve sivil 208 şehidimiz ve tüm Şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınarak, Mevlid-i Şerif okutuldu.
Atatürk meydanında yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programda, İlçe Camilerinde görevli olan 6 İmam Hatip ve Vaiz, Kuran-ı Kerim ve Dualarla Şehitleri saygıyla andı. Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, İlçe Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak , Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Erayhan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sertaç Ateşdağlı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Aslan Tök, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal Mevlit programında yer aldılar.
Demokrasi Şehidimiz Akif Kapaklı’ nın çocukları Eyüp Kapaklı, Ömer Kapaklı, Kardeşi Sebahattin Kapaklı ve akrabaları da programa katıldı.

Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinin yanı sıra, muhtarlar ve Sungurlularında yoğun ilgi gösterdiği Şehitler İçin Mevlit Programında konuşan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım. Rabbim bizi başta Peygamber Efendimiz (Sav) olmak üzere, tüm şehitlerimizin şefaatine nail etsin inşallah. Bu vatan bizim, kendini bilmez terörist gruplarına bırakmayız. Bizler her zaman demokrasinin yanında olduk,olmaya da devam edeceğiz. Bu vatan sahipsiz değil. Yaşanılan vahim olaylarda hayatını kaybeden hemşehrimiz Akif Kapaklı’ya ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet,acılı ailelerine de sabır diliyorum.” dedi.

Önceki SUNGURLU, DARBE TEŞEBBÜSÜNÜ KINADI

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum