Sporcularımız Galibiyete Doymuyor

Erkekler Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Tekirdağ Gençlik Hizmetlerini 3-0 yendi.
Mutlak galibiyeti parolası ile yola çıkan Sungurlu Belediye Spor, İsmet İnönü Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya hızlı başladı. İlk seti 25-17 kazanan Sungurlu Belediyespor, ikinci sete de iyi başladı. İkinci seti de 25-14 gibi skorla farklı kazanan Sungurlu Belediyespor, son sete yedek ağırlıklı sporcularla çıkmasına rağmen seti 25-21 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in yanı sıra, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ ve çevre illerden gelen çok sayıda Sungurlulu izledi.
Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sporcularımıza, kıymetli protokolümüze ve bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER TEKİRDAĞ’ DA