Sungurlu Çorum’ u Sırtlıyor…

Sungurlu Çorum’ u Sırtlıyor…


Spor branşlarında aldığı başarılı sonuçlarla adını Türkiye’ ye duyuran Sungurlu Belediyespor, son olarak Taekwondo branşında final gördü.
23-26 Mart tarihleri arasında Bartın’ da düzenlenen Liseli Gençler Türkiye Şampiyonası yarı final maçlarında Çorum’ dan toplamda 15 sporcu müsabakalara katılırken tek başarı Sungurlu’ dan geldi.
Sungurlu Belediyespor Taekwondo sporcusu Mehmet Devlet Kayrıcı yarı finallerde Şampiyon olarak finallere gitmeye hak kazandı.
Sungurlu Belediyespor Taekwondo antrenörü Resul Karaman yapmış olduğu açıklamada; ” Anadolu Mesleki ve Teknik Lisede öğrenimini sürdüren sporcumuz Mehmet Devlet Kayrıcı oynamış olduğu karşılaşmalar sonucu yarıfinallerde şampiyon olarak 26-30 Nisan tarihleri arasında Ankara’ da düzenlenecek olan Türkiye Finalleri Şampiyonasında boy gösterecektir. Sporcumuz burada da başarı yakalaması halinde Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaktır. Desteklerinden dolayı Sungurlu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’ e, Kulüp Başkanımız Sayın Bahri Sezen’ e ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Sungurlu halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki Köse ve Erayhan’ dan Başkan Şahiner’ e Ziyaret

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum