Sungurlu’ ya bağlı Arifegazili Köyü’ne yapılan yatırımlar ve hizmetler için toplu açılış töreni düzenlendi.

Sungurlu’ ya bağlı Arifegazili Köyü’ne yapılan yatırımlar ve hizmetler için toplu açılış töreni düzenlendi.

Törene; AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Sungurlu İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl genel meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış programında konuşan köy muhtarı Murat Yadigar; ‘’ Bizler halkımıza hizmet için azalarımız ile birlikte gece demeden gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli vekilimiz Ahmet Sami Ceylana, Kaymakamımız sayın Mitat Gözen’ e ve her zaman yanımızda olan değerli Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’ e ve il genel meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Arifegazili Köyü’nde 4 km Sulama Bendi ve Kanalları, 3000 Tonluk son sistem Su Deposu, 10.000 metre kilit parke, Okul, Sağlık Ocağı ve Kütüphane de yapılan bakım onarım çalışmalarının toplu açılış töreni yapılan duaların ardından gerçekleştirildi.
Açılış töreninde konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Arifegazili Köyü’ne yapılan yatırımlar hakkında bilgi verirken, gelecek yıl son sistem halı saha ve 2100 metre beton dere yatağı yapılacağının da müjdesini verdi.

Önceki Şahin’ den Başkan Şahiner’e İade-i Ziyaret

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum