Sungurlu’da ”Bayram Şenliği” konseri

Sungurlu Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Ramazan ayında düzenlenen ”Ramazan Etkinlikleri” programları sonrası 26 Haziran tarihinde düzenlenecek olan ”Bayram Şenliği” konseri ile Türkiye’ nin sevilen sesleri Sungurlu halkı ile buluşacak.

Sungurlu Atatürk Stadyumunda saat 19.00′ da başlayacak olan programda Müşerref Akay ve Ankaralı Hadise sevenleri ile buluşacak. Birbirinden güzel müzik eserlerinin seslendirileceği konserde ayrıca Kafkas, Semah, Kaşık Oyunu ve daha fazlası ücretsiz olarak sunulacak.
Sungurlu Belediyesi olarak tüm müzik sevenleri, uzun süre hafızalarda yer edecek konsere davet ediyoruz.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.