TEMA Vakfı Sungurlu temsilcisi Öğr.Gör. Nihal Gökçe ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri belediyemizin katkılarıyla bugün Belediye Toplu Konutları Mevkiinde bulunan müsait alanlarını temizleyerek, ağaçlandırma çalışmaları yaptı.

Bölgeyi temizleme ve düzenleme çalışmalarının devam edeceğini belirten Gökçe, dünyanın iklim değişikliğiyle karşı karşıya kaldığını; giderek artan sıcaklıklar, eriyen buzullar ve yükselen deniz seviyelerinin iklim değişikliğinin en gözle görülür sonuçları olduğunu vurguladı. Ülkemiz çölleşme haritasına göre topraklarımızın % 47’sinin risk altında olduğu ve bugünden başlayarak insan kaynaklı iklim değişikliği etkilerini tersine çevirecek önlemleri almazsak bunun önümüzdeki on yıl içinde yaşamımızı tehdit edecek boyutlara geleceği üzerine vurgu yapan Gökçe, çalışmaya destek veren herkese ve Belediyemize teşekkür etti.

Önceki Şehidin İsmini Taşıyan Tabela Yenilendi.