VALİ NECMEDDİN KILIÇ SUNGURLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Sungurlu’yu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İlçede ilk önce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilçenin yöneticileri ve muhtarlarla bir araya gelen Kılıç, Kaymakam Mitat Gözen ve Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’den brifing aldı.
Toplantıda İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarların sorunlarını da dinleyen Kılıç, ilçenin sorunlarının çözümü noktasında görüş alış verişinde bulundu. Toplantının sonrasın da Vali Kılıç, esnaf ziyaretinde bulunarak, esnaflarla kısa sohbet etti. Kılıç, daha sonra Ulu Cami, sentetik saha ve Yüksekokul İnşaatında incelemelerde bulundu.
Vali Kılıç’ın Sungurlu ziyaretine, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Üstündağ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri de eşlik etti.

Önceki Sungurlu Belediyespor’ dan Milli Başarı