YARDIM TALEBİNE KARŞILIK BAŞKAN ŞAHİNER’ DEN GELDİ.

YARDIM TALEBİNE KARŞILIK BAŞKAN ŞAHİNER’ DEN GELDİ.


Dün Sungurlu’ da bulunan sokak köpekleri için doğaya yem, su, ekmek gibi yaşam malzemelerinin bırakılması üzerine Sungurlu’ ya bağlı Gökçam Köyünde yaşayan Canan Sabancılar isimli vatandaş Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i arayarak geçtiğimiz yıllarda sokak hayvanlarına verilmek üzere kendisine gönderilen ekmek ve yem yardımından dolayı Başkan Şahiner’ e teşekkür ederek bu yıl da kendisine yardım etmesi için talepte bulundu
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner talebe kulak vererek Gökçam köyüne bir araç dolusu ekmek göndererek destek verdi.
Yardım talebine anında cevap veren Başkan Şahiner Sungurlu Belediyesinin 4 personelini Gökçam köyüne göndererek orda aç olan köpeklere ekmek, yem verilmesinin talimatını verdi. Personel tarafından köyün girişinden başlayarak köy meydanında ve ara sokaklardaki köpeklere ekmek veren personel köpeklerin karınlarını doyurdular. Ayrıca diğer günlerde de yemeleri için köy muhtar eşi Canan Sabancılar’a torbalarla ekmek teslim edildi.
Muhtar ve eşi Canan Sabancı çağrısına cevap veren ve ekmek yardımında bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i telefonla arayıp teşekkür etti.

Önceki Kar yağışı ve aşırı soğuk havanın etkisi ile belediye ekipleri, sokak hayvanları için kedi köpek maması, yem, ekmek, su gibi temel yiyecekler bıraktı.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum